Korfu városai

Agios Georgios Pagon

Korfu Agios Georgios Pagon

Agios Georgios Pagon Korfu sziget egyik kedvelt nyaralóhelye, mely a nyugati parton fekszik, és hosszú homokos stranddal rendelkezik. Sok éttermet és szupermarketet találunk itt, továbbá szálláslehetőségek is vannak.

Paleokastritsa, Korfu egyik legszebb nyaralóhelye

Paleokastritsa Korfu

A gyönyörű Paleokastritsa Korfu legszebb részének nyaralófaluja, mely csodálatosan tiszta vizű strandokkal rendelkezik. A sok helyi látnivaló és a természeti szépségek miatt nem csak Korfu, de egész Görögország egyik legszebb fekvésű települése sok szálláshellyel, étteremmel és számos izgalmas környékbeli programlehetőséggel.

Sidari (Korfu)

Sidari Korfu

Sidari az egyik legjobb nyaralóhely Korfun, amelynek homokos strandjait, köztük a híres Canal D’Amourt és a város kellemes hangulatát sok utazó kedveli. Teljes leírás Sidarir látnivalóiról, a legjobb helyi szállásokról és az itteni éttermekről, mit érdemes itt csinálni és hova érdemes kirándulni menni.

Messonghi (Korfu)

Korfu Messonghi

Korfu keleti oldalán fekvő nyaralóhely, Messonghi igazán népszerű hely. Képes leírás hogy milyen információkat érdemes tudni róla, mik a legjobb nevezetességek és látnivalók a közelben, és megnézzük azt hogy milyen Messonghi strandja és a legjobb helyi szállások.

Moraitika (Korfu)

Moraitika Korfu

Moraitika Korfu egyik híres nyaralóhelye, ahol sok éttermet, nyüzsgést és hosszú tengerpartot találunk. Képes leírás Moraitika faluról, hogy mit kell tudni róla és mit érdemes megnézni.