Korfu utazás

Utazási és nyaralási információk, hasznos tudnivalók Korfuról.

Korfu tenger hőmérséklet

Korfu tenger hőmérséklet

A tenger hőmérséklete Korfu körül. Hol lesz leghamar meleg a tengervíz, milyen hőfokú a tenger, és mikor érdemes fürdeni. Mik a legmelegebb vizű strandok a szigeten.

Korfu információk, tudnivalók

Korfu információk és tudnivalók

Mit érdemes tudni Korfu szigetéről? Fontos információk, alap tudnivalók utazás előtt a görögországi Korfuról. Képes összefoglaló hogy miért hívják Korfunak, hol található, és hogy miért érdemes autóval vagy repülővel ide utazni.

Korfu időjárása

Korfu időjárás, tenger hőmérséklet

Milyen Korfu időjárása? Hónapok szerinti összefoglaló Korfu időjárásól, a legjobb nyaralási és városlátogatási időszakokról, és milyen tengeri hőmérsékletre számítsunk, ha nyaralni érkezünk Görögország eme szép szigetére.

Korfu repülővel

Korfu repülővel

Mit érdemes tudni, ha Korfura repülővel utazunk nyaralni? Fontos információk a repülési lehetőségekről, a légitársaságokról, az utazás menetidejéről és természetesen Korfu sziget repülőteréről.

Korfu autóval

Korfu autóval

Fontos tudnivalók Korfura autóval utazóknak. Milyen az autós útvonal Korfura Szerbián és Észak-Macedónián át, mennyi a menetidő és mire számítsunk. Korfu komp járatok, menetrendek és információk a szigetre hajóval történő átkeléshez.

Korfu gyerekkel

Milyen Korfu gyerekkel

Leírás, hogy milyen Korfu gyerekekkel. Mire érdemes számítani, ha Korfun gyerekkel nyaralunk, tudnivalók és vélemények szülőktől, hogy miért érdemes ide jönni nyaralni. Hol vannak Korfun gyerekbarát strandok, és mit érdemes tudni gyerekekkel történő nyaraláshoz.