Korfu

Korfu sziget, Görögország

Görögország egyik legszebb és legzöldebb szigete Korfu, amely sok vélemény szerint a látnivalók és a családbarát strandok miatt kiemelkedően jó nyaralóhely. Az alábbiakban fontos tudnivalókat, képes leírásokat és információkat olvashatunk a repülővel, autóval és busszal egyaránt megközelíthető Korfu szigetről.

Olvassuk el az alábbi képes beszámolókat és leírásokat, és tudjuk meg, hogy hogyan utazzunk Korfura repülővel vagy autóval, melyek a szigeten a legjobb nyaralóhelyek, és hogy hol érdemes szállást foglalni. A legtöbb utazó számára kiemelten fontos dolgokkal is foglalkozunk, hogy mit érdemes megnézni Korfun és melyek a legjobb strandok a vélemények szerint, hogy mit kell tudni ezekről a helyekről, és hol találunk rejtett gyöngyszemeket.

Korfu szállásairól véleményeket, értékeléseket, árakat ide kattintva találunk!

Korfu guide

Canal D’Amour, a Szerelmesek Csatornája

Canak D'Amour Korfu Sidari a Szerelmesek Csatornája

A Szerelmesek Csatornája, avagy a Canal D’Amour Korfu egyik leghíresebb látnivalója, mely Sidari nyaralófaluban található, a sziget északnyugati részén. A görög legendák szerint ha egy pár lesétál ide és együtt úszik ebben a bájos kis korfui öbölben, akkor a szerelmük örökké fog tartani. A jellegzetes homokkő sziklafalairól első pillantásra is felismerhető Canal D’Amour Sidari fő nevezetességének számít, de Korfu sziget […]

Canal D’Amour, a Szerelmesek Csatornája Tovább »

Sidari (Korfu)

Sidari Korfu

Sidari az egyik legjobb nyaralóhely Korfun, amelynek homokos strandjait, köztük a híres Canal D’Amourt és a város kellemes hangulatát sok utazó kedveli. Teljes leírás Sidarir látnivalóiról, a legjobb helyi szállásokról és az itteni éttermekről, mit érdemes itt csinálni és hova érdemes kirándulni menni.

Sidari (Korfu) Tovább »

Messonghi (Korfu)

Korfu Messonghi

Korfu keleti oldalán fekvő nyaralóhely, Messonghi igazán népszerű hely. Képes leírás hogy milyen információkat érdemes tudni róla, mik a legjobb nevezetességek és látnivalók a közelben, és megnézzük azt hogy milyen Messonghi strandja és a legjobb helyi szállások.

Messonghi (Korfu) Tovább »